Ege Postası
Geri

Oto tamircileri, araç sahiplerini yazlık bakım konusunda uyardı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren sanayi esnafı, araç sahiplerini uyardı, yazlık bakımların yaptırılmasını istedi.        Yerköy Sanayisi'nde 22 yıldır ustalık yapan Selçuk Altun,...
Oto tamircileri, araç sahiplerini yazlık bakım konusunda uyardı
Haberler / Genel
21 Haziran 2013 Cuma 19:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren sanayi esnafı, araç sahiplerini uyardı, yazlık bakımların yaptırılmasını istedi.

        Yerköy Sanayisi'nde 22 yıldır ustalık yapan Selçuk Altun, tatile çıkacak vatandaşların mutlaka araçlarına yazlık bakım yaptırmalarını istedi. Ufak bir arızanın ertelenmesi durumunda çok ağır hasarlara yol açabileceğini söyleyen Altun, “Araç bakımı hem güvenli bir yolculuk açısından hem de araçların arıza vermemeleri bakımından hayati önem taşıyor.” dedi.

    Ufak bir bakımla sürücülerin güvenli bir seyahat yapabileceğini ifade eden Altun, "Sürücülerimiz radyatör suyu, motor yağı, fren balataları, fren hortumları ve fren hidroliği gibi aksamları mutlaka kontrol ettirsinler. Ayrıca eski, ömrünü tamamlamış lastiklerin de mutlaka değiştirilmesi gerekir. Araç sahipleri hem kendi can ve mal güvenliği hem de başkalarının güvenliği için mutlaka araçlarına yazlık bakım yaptırsınlar." diye konuştu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası