Ege Postası
Geri

Otomobil yayaya çarptı, kızgın vatandaşlar yolu kapadı!

İzmir'in Çiğli ilçesinde ışık ihlali yapan bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye çarptı. Yaya ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Vatandaşlar sık sık kaza olduğunu iddia ederek yolu kapattı. CHP'li Meclis Üyesi Çoban sosyal medyadan Kocaoğlu'nu hedef aldı. Otomobil yayaya çarptı, Çiğli'de vatandaşlar yolu kapadı!
Otomobil yayaya çarptı, kızgın vatandaşlar yolu kapadı!
Haberler / İzmir
10 Aralık 2016 Cumartesi 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgiye göre, kaza Çiğli ilçesi Anadolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Metin Ç. (49) idaresindeki 35 VS 110 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan Mehmet Kılıç'a (44) çarptı. Çarpma neticesinde Kılıç, ağır yaralı olarak Çiğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 44 yaşındaki Mehmet Kılıç'ın kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Mehmet Kılıç

Vatandaşlar yolu kapattı, ortalık karıştı
Kaza sonrasında ortalık bir anda karıştı. Daha önce aynı noktada çok sayıda kazanın meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar, yoğun araç geçişinin olduğu yolu trafiğe kapattı. Kızgın vatandaşlar, hiç bir otomobilin geçişine izin vermedi. Kaza ve yaşanan olaylar nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bu arada yaşanan gergin anlar nedeniyle bölgeye çevik kuvvet ekipleri de sevk edildi.

Dakikalarca yol açılmadı, trafik kilitlendi
Bölgeye gelen polisler, kızgın vatandaşlardan yolu açmalarını istedi. Vatandaşlar, sürekli kazaların yaşandığı yola önlem alınması gerektiğini belirterek, dakikalarca yolda bekledi. Uzun süren uğraşlar sonucu vatandaşlar yoldan çekildi ve kara yolu araç trafiğine açıldı. Bu arada, hastaneye kaldırılan yayanın durumun kritik olduğu kaydedildi.

KAZA ANI KAMERADA

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 44 yaşındaki Mehmet Kılıç'ın ağır yaralandığı kaza anı, saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ışık ihlali yapan Metin Ç.'nin kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasından geçerek, yolun karşısına geçmeye çalışan Kılıç'a çarptığı görülüyor. (İHA/DHA)

ÇOBAN'DAN KOCAOĞLU'NA İSYAN

Çiğli Belediye  Meclis Üyesi Yusuf Çoban, bölgede yaşanılan trafik kazasının ardından sosyal medya Facebook sayfasında, bölge halkı tarafından yapılan eylemin fotoğraflarını paylaşarak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu Çiğli’ye üvey  evlat muamelesi yapmakla itham etti.

Çoban, " Aziz başkanım Çiğli'de sorumsuzluğunuz yüzünden bir can daha kaybettik. Çiğli'ye üvey evlat muamelesi yapmaktan vazgeçin artık" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası