Ege Postası
Geri

Özdağ’dan şok iddia: Bana 'Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçiyoruz' dedi'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden 1 ay önce kendisine “Nedenini sorma, adamı (Erdoğan) cumhurbaşkanı seçiyoruz” dediğini ifade etti.
Özdağ’dan şok iddia: Bana 'Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçiyoruz' dedi'
Haberler / Politika
12 Ağustos 2024 Pazartesi 17:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti'nin kurucusu ve önceki genel başkanı Meral Akşener'e ilişkin çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

"BuKanal” isimli YouTube kanalında Mine Özbek’in konuğu olan Özdağ, gündemdeki çeşitli konulara açıklamalar yaparken 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin de konuştu. 

Özdağ, Haziran 2018’deki Cumhurbaşkanlığı seçiminden 1 ay önce Meral Akşener’in kendisini, "dinlenemeyen oda" ya götürdüğünü söyleyerek “Nedenini sorma, adamı (Erdoğan) cumhurbaşkanı seçiyoruz” dediğini iddia etti.

Özdağ’ın Meral Akşener ile ilgili çarpıcı iddiası sosyal medyada gündem haline geldi. Akşener'in iddiaya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası