Ege Postası
Geri

Özel Ergin Koleji ve Maltepe Dershanesi'nden eğitimcilere iftar

Yozgat'ta Özel Ergin Koleji ve Maltepe Dershanesi tarafından verilen iftar yemeğinde eğitimciler bir araya geldi. Yimpaş Fabrikalar Sahası Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine Özel Zirve Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır,...
Özel Ergin Koleji ve Maltepe Dershanesi'nden eğitimcilere iftar
Haberler / Genel
24 Temmuz 2013 Çarşamba 01:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat'ta Özel Ergin Koleji ve Maltepe Dershanesi tarafından verilen iftar yemeğinde eğitimciler bir araya geldi.

Yimpaş Fabrikalar Sahası Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine Özel Zirve Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Danyal Kocabeyoğlu, H. Ömer Kartal, Ahmet Başar, Süleyman Yurtsevdi, Behcet Yayıkçı, Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, Maltepe Dershanesi Müdürü Hasan Çağlayan, Yozgat Eğitimciler Derneği Başkanı Salih Dedeoğlu ve okul müdürleri katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Maltepe Dershanesi Müdürü Hasan Çağlayan, her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında eğitimcilerle iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirtti. Çağlayan, "Özel Ergin Koleji ve dershanemizin her yıl düzenlediği çeşitli etkinliklerde ilde görev yapan eğitimcilerimizle bir araya zaten geliyorduk. Bugün de yine geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde böyle bir ortamda eğitim camiası ile bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bu vesile ile iftarımıza katıldığınız için bütün eğitimcilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu tür birlikteliklerle bir araya geliriz" dedi.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker de kısa bir süre önce Yozgat’ta göreve başladığını belirterek, "Eğitim camiasıyla böyle güzel bir ortamda bir araya geldiğim için çok mutlu oldum. İlimiz eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesine dün olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası