Ege Postası
Geri

Özel Harekat Şube Müdürü Eren için son görev

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Senegal ziyaretinde kalp krizi geçirerek şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren için tören düzenlendi. Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öncelikle ailesine ve tüm meslekteki arkadaşlarına kardeşlerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Ve bu yolda Hayrettin kardeşimizin gayretini biliyoruz. Bir müdür olarak elinden gelen tüm imkanları her zaman her yerde nasıl seferber ettiğini biliyoruz" dedi
Özel Harekat Şube Müdürü Eren için son görev
Haberler / Güncel
23 Şubat 2022 Çarşamba 17:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Senegal ziyaretinde kalp krizi geçirerek, şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren için tören düzenlendi.

Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "Hayrettin kardeşimizle bugüne kadar çok yol yürüdük. Yine bu defa Afrika seyahatlerimizde beraberdik. Tabii haberi aldık böyle bir kalp krizi durumunu öğrendik. İlgili arkadaşlarımız son ana kadar çok gayret sarf ettiler. Ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koydular. Fakat ne bir an ileri ne bir an geri Rabbimizin takdir ettiği o saat gelince emanetini mâlum alıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "İçişleri Bakanım, Ticaret Bakanım onlar da son ana kadar hastaneye beraberce doktorlarımızla gittiler. Tabii ki takdir buymuş ve şehidimizi birlikte aldık ve tekrar ülkemize döndük.

Öncelikle ailesine ve tüm meslekteki arkadaşlarına kardeşlerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Ve bu yolda Hayrettin kardeşimizin gayretini biliyoruz. Bir müdür olarak elinden gelen tüm imkanları her zaman her yerde nasıl seferber ettiğini biliyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası