Ege Postası
Geri

Özel açıkladı: CHP'nin Belediyeler Birliği Başkan adayı İmamoğlu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 5 Haziran'da düzenlenecek Türkiye Belediyeler Birliği seçimleri için adayı belli oldu. CHP lideri Özgür Özel, CHP’nin adayının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu duyurdu.
Özel açıkladı: CHP'nin Belediyeler Birliği Başkan adayı İmamoğlu
Haberler / Politika
1 Haziran 2024 Cumartesi 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gezi Parkı Davası kapsamında Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu şehir plancısı Tayfun Kahraman’ın kızı Vera, anaokulundan mezun oldu. Vera ve arkadaşları için İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki anaokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan da katıldı. Özel, daha sonra yanında Vera ve annesi Meriç Demir Kahraman ile birlikte açıklama yaptı.

"ÇEKİŞME YOK, ADAYIMIZ İMAMOĞLU"

Özel, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı seçimleri için adaylarının kim olacağı konusundaki soru üzerine "Dünyanın tanıdığı en büyük metropol İstanbul. Bu yüzden bu görevi Ekrem başkana teklif ettik. Kimle konuştuysak, Mansur başkan 'Partimizin verdiği karara uyarız' diyecek bir olgunlukta. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu arasında çekişme, rekabet falan yok. CHP'liler çekişmeyi geride bıraktı. Türkiye Belediyeler Birliği Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu'dur" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası