Ege Postası
Geri

Özel'den AK Parti'ye eleştiri yağmuru, seçmene 'tarikat' uyarısı: İzmir'in mallarını verirler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir programının ilk günü sona erdi. Özel, AK Parti Büyükşehir Adayı Hamza Dağ'ı sert sözlerle eleştirirken, seçmenlere 'Türkiye İttifakı' çağrısında bulundu.
Özel'den AK Parti'ye eleştiri yağmuru, seçmene 'tarikat' uyarısı: İzmir'in mallarını verirler
Haberler / Politika
22 Mart 2024 Cuma 22:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlere 9 gün kala İzmir'de önemli temaslarda bulundu. 

Şehit aileleri ve gazilerle güne başlayan CHP Lideri Özel'in ikinci durağı Ege İhracatçı birlikleri oldu. İş insanlarıyla yapılan toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özgür Özel, AK Parti Büyükşehir Adayı Hamza Dağ'ın, 'korkunun ecele faydası yok, İzmirli dayatmayı sevmez' eleştirilerine yanıt verdi. 

"KİM PANİK HALİNDE?"

Özel, Dağ'ı hedef alarak, "Ben panik halinde rozetimi mi çıkardım? Rozetimden mi utandım? Panik halinde bıyıklarımı mı incelttim? Panik halinde genel başkanımın resimlerinden mi kaçtım? Panik halinde 'Ben aslında onlardan değilim. Size benziyorum mu' dedim? Meclis'te içki yasağını en sert savunan kişiyken, meyhanelerin olduğu sokaklara panik halinde girip, klipleri ben mi çektirdim? Kim panik halinde? Hamza Dağ yanlış anlamış. 'Beni acil ara' diyen ben değilim. Kendi genel başkanı. Hamza, Tayyip Beyi acil ara. İzmirliler’e benziyormuşsun, kızıyor. Olmadık işler yapıyormuşsun, kızıyor. 'Hamza beni acil ara' esprisine tahammül edemeyerek, 4 genci apar topar gözaltına aldıran, Hamza Dağ'ın mensubu olduğu AKP zihniyetidir. Dayatma dediğiniz budur. 4 genç 'Hamza beni acil ara' dese ne olur?” ifadelerine yer verdi. 

 

CHP Lideri Özel'den Hamza Dağ'a yanıt; Meyhanelerin olduğu sokaklara panik halinde girip, klipleri ben mi çektirdim?
 

 

 

 

ROMANLARA ÇAĞRI 

İzmir'de bulunan Roman STK'larla bir araya gelen Özel burada yaptığı konuşmasında, "Romanlar olarak CHP'de siyaset yapın. Siyaset yapan arkadaşlara destek olun ve görevlere talip olun. Söz veriyorum Genel Başkanınız arkanızda" ifadelerine yer verdi.

CHP Lideri Özel'den Romanlara çağrı: Görevlere talip olun!
 

 

 

 

İZMİRLİNİN MALINI CEMAATLERE VERİRLER

Roman buluşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özel, " Bunlar gelse Karşıyaka İskelesini, Alsancak İskelesi'si, Fuardaki paraşüt kulesini okçuluk vakfına verecekler. İzmir'in malını kendi cemaatlerine yandaş vakıflarına verirler. Bunlar gücü ellerine aldıkları yerde kime yaşam şansı vermişler? Büyük bir baskı uyguluyorlar ve yaşam tarzına müdahale ediyorlar. İzmir'de gelip takiye yapıyorlar. Alkol kanunu görüşürken kavga çıkarıp alkol satılmasın diye mücadele veren Hamza Dağ, İzmir'de alkollü mekanlarda video çekiyor. İzmir'in böyle yalanlara karnı tok. İzmir cumhuriyetin devrimlerin en önemli güvence kentlerinden bir tanesidir. Bugün toplumun hangi kesimiyle temas edersek CHP'nin İzmir'delki değişiminden çok mutlu. Biz adaylarımızla birlikte İzmir'de 5 yıl boyunca bir destan yazacağız. İzmir'de korku filmi yaşatmaya çalışanlara verilecek tavizimiz yoktur. İzmir'in malı İzmir'indir. Tarikatları, ensarları özellikle ensar vakfını İzmir'den uzak tutacaklar" ifadelerine yer verdi.

Özel'den Dağ'a gönderme, seçmenlere ittifak çağrısı: İzmir'in malını cemaatlere verirler!
 

 

 

 

SUAT NEZİR'E SESLENDİ: KAPIDAN İÇERİ SOKMAM

Mithatpaşa Caddesi ve İnönü Caddesinde üstü açık otobüs ile halkı selamladıktan sonra CHP Lideri Özgür Özel, Buca’da halk buluşmasına katıldı. Özel, burada yaptığı konuşmasında, CHP’den aday adayı olan ancak daha sonra İYİ Parti’den seçime giren Suat Nezir’e tepki gösterdi. Özel konuşmasında, “Birileri aday adayı olacak sonra parti bir aday belirleyecek ve küstüm oynamıyorum diyerek başka partiye gidecek. Ondan sonra, ‘ben de CHP’liyim gerekirse geri dönerim’ diyor. Senin yaptığın o macerada AKP tehlikesi kapıdayken, partinin oylarını bölen sonra kazanırsam dönerim diyenlere sesleniyorum. Onlar eskidendi! Atatürk’ün partisini bırakıp karşısına geçen AKP’ye seçim kazandırmak için umut olan, partiyi bölen kimseyi bu partinin kapısından içeri sokmam. Partinin adayı belli. CHP kimliği aday olana kadar cepte duracak. Aday olmayınca çekmeceye atılacak bir kimlik değildir. Atatürk’ten emanettir, bırakanla işimiz olmaz” dedi.

 

CHP Lideri Özel, Suat Nezir'e seslendi: Kapıdan içeri sokmam!
 

 

 

 

 

KONAK'TA İFTARA KATILDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınar Mutlu, bazı milletvekilleri ve partililerle birlikte Konak ilçesi Mehtap Mahallesi’ndeki iftar programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada Filistin’deki zulmün durması için inisiyatif alınması gerektiğini dile getirdi.

Özel konuşmasında, 31 Mart’tan sonra göreve gelecek partisinin belediye başkanlarının yoksul aileler için yapılan sosyal yardımları artırarak devam ettireceğini söyledi. 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin bir daha yaşanmamasını temenni eden Özel, vatandaşlardan 31 Mart’ta sandık başına giderek şehrin yönetimiyle ilgili vatandaşlık görevlerini yapmalarını istedi.

"SENGEL'E SAHİP ÇIKMAK BOYNUNUZUN BORCU"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bugün İzmir'de son durağı Selçuk oldu. Özel, Selçuk Belediye Baaşkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel'in proje tanıtım lansmanında yaptığı konuşmada, "Bu partinin bir adayı var. Selçuk’taki adayı işte burada Filiz Ceritoğlu Sengel’dir. Genel başkan olarak söylüyorum; Atatürk’ün kurduğu partide emaneti üstlenen, onun emanetine sahip çıkan genel başkan olarak söylüyorum; CHP’nin adayı Filiz hanımdır. Filiz başkana sahip çıkmak her CHP’linin boynunun borcudur. Ben İzmir’deki bütün kadın adaylarımızı, önce İzmir’in kadınlara emanet ediyorum" dedi.

CHP Lideri Özel'in son durağı Selçuk'ta mesaj seli: Sengel'e sahip çıkmak boynunuzun borcu


 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası