Ege Postası
Geri

Özel'den 'Hacer Foggo' açıklaması: Sunduğum listede vardı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bir dönem CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörlüğü ve Genel Başkan danışmanlığı görevi yürüten Hacer Foggo'nun aday gösterilmemesine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "MYK'ya sunduğum listede Hacer Foggo vardı. Ancak büyük bir itiraz yükseldi. 14 Mayıs seçimi bitince ertesi gün sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf gösterildi. İtiraz edildi" dedi.
Özel'den 'Hacer Foggo' açıklaması: Sunduğum listede vardı!
Haberler / Yerel Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasi partilerde aday mesaisi tüm hızıyla sürüyor.

CHP Parti Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediye başkan adayını açıkladı.

CHP’den Konak Belediye Başkan aday adayı olan yazar Hacer Foggo'nun Karaburun’dan aday gösterilmesi bekleniyordu.

Ancak Hacer Foggo'nun ismi CHP Parti Meclisi'nden geçmedi ve söz konusu iki ilçeden de aday gösterilemedi.

Foggo aday gösterilmemesi üzerine sosyal medya hesabından sitem ederek "Siz beni sığdıramadınız @herkesicinCHP’ye oysa ben sığınılacak bir liman değil, talana, yoksulluğa karşı mücadele edecek kamusal bir alan için aday oldum. Şimdi yine ülkenin her yanındaki o girilemeyen evler, o sokaklar beni bekler" demişti.

"SUNDUĞUM LİSTEDE HACER FOGGO VARDI"

Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özgür Özel, "MYK'ya sunduğum listede Hacer Foggo vardı. Ancak büyük bir itiraz yükseldi. 14 Mayıs seçimi bitince ertesi gün sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf gösterildi. İtiraz edildi" ifadelerini kullandı.

BABACAN'DAN FOGGO'YA 'İZMİR' TEKLİFİ

Küçükkaya, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın Foggo'ya "İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı" teklif ettiği ancak Foggo'nun bu teklife olumsuz yanıt verdiğini söyledi.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın da Foggo'yu aradığını belirten Küçükkaya, ilerleyen günlerde Foggo ve Baş'ın bir araya gelebileceğini iddia etti.

FOGGO'DAN YENİ AÇIKLAMA: BİR ÇİFT SÖZÜM VAR

"Benim adaylığıma PM'de itiraz edip İzmir'den ayrılış fotoğrafımı gerekçe gösterenlere bir çift sözüm var, ben İzmir'de iken CHP Genel Merkezi'nden aradılar ve İstanbul'a geçmemi, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için İstanbul'da çalışmamı istediler. Buyrun o tarihte paylaştığım ve adaylığımı engelleyen kadın kollarına İstanbul'dan tatil videom"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası