Ege Postası
Geri

Özel'den akraba atamalarına müdahale: Gözünüzün yaşına bakmam!

CHP lideri Özgür Özel, Bursa, Balıkesir, Kırşehir ve Adana-Yüreğir’de yeni seçilmiş belediyelerindeki akraba kayırmacılığına müdahale etti. Özel’in talimatıyla ilgili belediye başkanları tek tek aranarak, atadıkları isimler istifa ettirildi.
Özel'den akraba atamalarına müdahale: Gözünüzün yaşına bakmam!
Haberler / Politika
9 Mayıs 2024 Perşembe 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlayan Genel Başkan Özgür Özel, son günlerde bazı belediyelerde yaşanan akraba atmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özel şunları söyledi:

"Milletvekilleri ya da belediye başkanlarının yakınları istediği kadar liyakatli olsunlar, AKP’nin bu kadar nepotizm (kayırmacılık) yaptığı bir yerde bu tip atamaları kimseye anlatamayız. Bu kadar işsizlik ve yoksulluğun olduğu yerde bu tip işler CHP’ye duyulan güveni kökten sarsar. Hiç tavizimiz yok. Asla kabul etmiyoruz. En sert tepkiyi ben gösteriyorum. Bundan sonra da asla izin vermeyeceğiz. Atamaların geri alınması gerekiyor. Aksi takdirde parti hukuku içinde ne yapmamız gerekirse onu yaparız. Bana yapılan her kusuru, partideki her hatayı affedebilirim. Ama belediyede akraba, eş, dost işi ve paralı pullu işlere bulaşanların gözüne yaşına bakamayız.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası