Ege Postası
Geri

Özel günlerde kendinizi daha şık hissedin

Özel günlerinizde rahatlıkla giyebileceğiniz tesettür abiye modelleri için sitemiz Tesettür Home’u inceleyebilirsiniz.
Özel günlerde kendinizi daha şık hissedin
Haberler / Güncel
28 Haziran 2017 Çarşamba 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her kadın kendine yakışanı giymeyi tercih eder ve artık muhafazakar hanımlar da kıyafetler ve moda konusunda geçmiş yıllara göre biraz daha hassa davranıyor bu hassasiyet tesettür giyim sektörüne de yansımış durumda. Geçmiş yıllara nazaran daha geniş bir kıyafet yelpazesi karşınıza çıkıyor ve tasarımcıların bu sektöre de el atması ile birlikte model yelpazesinde de aynı genişlik söz konusu hale geldi. Özellikle modellerindeki değişimi fark etmek mümkün ve muhafazakar hanımlar da bu değişiklik ile birlikte şıklık yarışında kendilerine daha güçlü bir şekilde yer bulabiliyorlar.

Abiyeler, özel günlerin en popüler kıyafet modellerinden bir tanesidir ve şıklığın simgesi olarak da karşımıza çıkmaktadır. modelleri ile birlikte sizler de özel günlerin en ilgi çekici kadınlarından bir tanesi olabilirsiniz. Tesettür dünyası da artık bu fırsatı kadınlara sunuyor ve beklentilerine daha şık şekilde yanıt vermeyi başarıyor. Sizler de online adresler ya da reel mağazalar üzerinden abiye modellerine göz atabilir ve alış veriş için adımlarınızı atabilirsiniz. Abiyelerin kendine has bir duruşu var ve bu duruşu şık aksesuarlar ile bütünlediğiniz takdirde emin olun alacağınız karşılık da çok daha fazla olacaktır. Özel günlerde farkınızı ortaya koymak ve bir adım öne çıkmak için tesettür abiyelerden yardım alabilir ve bu abiyelere en uyguna aksesuar modellerini de listelerinize dahil edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası