Ege Postası
Geri

Özel'in İzmir programında neler oldu: Örgütü uyardı, işçilerle görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir programının ilk günü sona erdi. Özel, İzmir'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İzmir İl Başkanlığını ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi'ne son 6 ayda işe alınan ve İzBB Başkanı Cemil Tugay'ın işten çıkardığı bir grup işçi ile görüştü. Öte yandan İl Başkanlığı'nda örgütle yaptığı toplantıda örgüte çarpıcı uyarılarda bulundu.
Özel'in İzmir programında neler oldu: Örgütü uyardı, işçilerle görüştü
Haberler / Politika
8 Haziran 2024 Cumartesi 20:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İzmir’e geldi. Özel, İzmir programına CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladı. 

CEMİL BAŞKANIN SUÇU YOK!

Büyükşehir Belediyesi'ne son 6 ayda işe alınan ve İzBB Başkanı Cemil Tugay'ın işten çıkardığı bir grup işçi ile görüşen Özel, "Cemil başkanın bir suçu yok yapacağı bir şey de yok. Ancak işçi alımı olduğunda size öncelik verilecek" dediği aktarıldı. 

Öte yandan İl Başkanlığı'nda düzenlenen ve ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katıldığı topantıda Özel'in yerel seçim sonuçları üzerinden uyarılarda bulunduğu öğrenildi. 

BAŞARIYI HANENİZE YAZMAYIN!

İzmir'de 31 Mart'ta elde edilen seçim sonuçlarının başarı olmadığını vurgulayan Özgür Özel, "Manisa’da oy oranımız yüzde 60, İzmir’de yüzde 49. Burada bir tuhaflık var. Bu başarı değil. Bunu başarı hanenize yazmayın. Türkiye haritası kırmızıya boyanmışken İzmir'in oy oranından memnun kalmadım” dediği öğrenildi. 

DELEGELERİN İMZASINI ALMAK YANLIŞ! 

İzmir il başkanlığı ve kurultay delegelerinin bir bölümünün değişim talebini okuyamadığını dile getiren Özel, ".56 delegenin 50'sinin imzasını almak yanlıştı, il başkanına yakışmadı. İzmir'de 1 kişinin PM'ye girmesi için kamu kaynakları kullanıldı. Böyle bir şeye bundan sonra asla izin vermeyeceğim" dediği aktarıldı. 

EŞ DOST AKRABA ATAMALARINA MÜDAHALE!

Belediye başkanlarına 'akraba atamalarına ilişkin uyarılarda bulunan Özel, örgüte belediyelere karışmayın talimatı verdi. Özel'in, “Örgüt kendi işini belediye başkanları kendi işine yapacak. Örgüt belediye başkanına karışmayacak aynı şekilde belediye başkanı da örgütün işine karışmayacak. Eş, dost, akrabaların işe alımlarına dikkat edilecek. Liyakat dışı atamaya asla müsaade etmem" dediği iddia edildiği 

SEÇİMLİ KURULTAY SÖYLEMLERİNE TEPKİ

Öte yandan tüzük kurultayının seçimli kurultaya dönmesi için imza topkandığı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan Özel, "Seçimli kurultay söylemleri duyuyorum. O dönemler geride kaldı. Bu şuan olacak bir şey değil" dedi. 

 

CHP lideri Özel İzmir’de
 

 

Özel İzmir ile Manisa'yı kıyasladı: Genel seçimlerin anahtarı Tugay'da
 

 

CHP Genel Başkanı Özel'den başkanlar zirvesi
 

 

Özel'in son durağı Ege Belediyeler Birliği'nden çarpıcı mesajlar: İzmir'den itiraz üretiyoruz!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası