Ege Postası
Geri

Özge’den önce dua sonra bakım

Bir güzellik merkezinin açılışına katılan Özge Ulusoy pasta kesimi sırasında dua etti.
Özge’den önce dua sonra bakım
Haberler / Magazin
15 Aralık 2014 Pazartesi 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beylikdüzü’nde açılan Hana adlı güzellik merkezi için kurdele kesen Özge Ulusoy, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisinin çok şanslı olduğunu ve insanlara çok uğurlu geldiğini ifade eden Özge Ulusoy, ”İndiğim taksiler hep havalimanına yolcu alırlar” diyerek ilginç bir benzetmeye de imza attı.
Uzatmalı sevgilisi Hacı Sabancı ile birlikte çıktıkları Maldivler tatili hakkında yorum yapmaktan kaçınan Ulusoy, magazin muhabirlerinin soruları karşısında ”benim açımdan çok iyi bir tatildi.” demekle yetinirken, Sabancı’nın giyim tarzını çok beğendiğini ve küçük dokunuşlar ve renk tercihlerindeki küçük yönlendirmeler dışında kendisine bu konuda hiç karışmadığını söyledi.

ÖNCE DUA SONRA BAKIM

Gazetecilerle yaptığı röportajın ardından güzellik merkezini gezen ve uygulamalar hakkında bilgi alan Özge Ulusoy, kış için cilt ve el bakımı yaptırmayı da ihmal etmedi. Son olarak açılış için hazırlanan pastayı kesen Özge Ulusoy’un, pasta kesimi esnasında ellerini açarak uzun uzun dua etmesi dikkatlerden kaçmadı. Pasta kesiminin ardından duasına bir süre daha devam eden özge Ulusoy, daha sonra mekandan ayrıldı. (SÖZCÜ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası