Ege Postası
Geri

Özgür Özel: AKP ve CHP'de normalleşme karşıtları var

AK Parti-CHP arasındaki yumuşamanın, normalleşmenin halkta inanılmaz derecede karşılığı olduğunu söyleyen CHP lideri Özgür Özel, '' AKP ve CHP'de normalleşme karşıtları var '' dedi.
Özgür Özel: AKP ve CHP'de normalleşme karşıtları var
Haberler / Politika
29 Temmuz 2024 Pazartesi 09:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yumuşamanın, normalleşmenin halkta inanılmaz derecede karşılığı var" dedi.

Sabah Gazetesine konuşan Özel, "Bugün iki partide de yumuşama, normalleşme karşıtları mevcut... Gerginlikten beslenenlerin rahatsızlığı meselesi. Fakat, sokaktaki insanlar gıdasını gerilimden alanlara itibar etmiyor... Kulak vermiyor" ifadelerini kullandı.

Donat, "Özgür Özel: Normalleşme, sokakta satın alındı" başlıklı yazısında, siyasette yumuşama ve normalleşme konusunda Özel'in söylediklerini şöyle aktardı:

"Normalleşme, sokakta satın alındı. Siyasi gerilimin, Türkiye'ye hiçbir faydası yok, CHP'ye de faydası yok... Millet, yumuşama istiyor... Seçimden sonra 25 ile gittim... Gezdiğim her ilde, ilçede, mahallede, sokakta şunu gördüm; Yumuşamanın, normalleşmenin halkta karşılığı var. Bugün iki partide de yumuşama, normalleşme karşıtları mevcut... Gerginlikten beslenenlerin rahatsızlığı meselesi. Fakat, sokaktaki insanlar gıdasını gerilimden alanlara itibar etmiyor... Kulak vermiyor. Gerginlikten beslenenler rahatsız oluyorlar bu işten. İki tarafta da gerginlikten beslenen siyasetçi de var, gazeteci de var. Ama sorarım size, bunun ülkemize ve milletimize ne yararı var?" 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası