Ege Postası
Geri

Özgür Özel, Özgecan Aslan'ı unutmadı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bindiği minübüste şoför Suphi Altındöken tarafından katledilen Özgecan Aslan'ı andı. Özel, “Tarsus'ta canice katledilen Özgecan Aslan’ı ölümünün 9'uncu yılında rahmetle anıyorum. İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması kararında olduğu gibi iktidar partisi kadına yönelik şiddetle mücadelede sınıfta kaldı. Özgecan'ın katlini de verilen sözleri de unutturmayacağız” dedi.
Özgür Özel, Özgecan Aslan'ı unutmadı!
Haberler / Politika
11 Şubat 2024 Pazar 13:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin'de, okuldan çıktıktan sonra evine gitmek için bindiği minibüste Suphi Altındöken tarafından katledilen Özgecan Aslan’ı ölüm yıl dönümünde X hesabından yaptığı paylaşımla andı.

Özel’in paylaşımı şöyle:

''İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması kararında olduğu gibi iktidar partisi kadına yönelik şiddetle mücadelede sınıfta kaldı. Bağımsız raporlara göre Özgecan Aslan'ın vefatından bu yana en az 3 bin kadın cinayeti yaşandı. Özgecan'ın katilini de verilen sözleri de unutturmayacağız."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası