Ege Postası
Geri

Özpirinçci : Başkası oynasa çok kıskanırdım

Özge Özpirinçci 'Aşk Yeniden' dizisinde oynadığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Özpirinçci : Başkası oynasa çok kıskanırdım
Haberler / Magazin
10 Mart 2015 Salı 15:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında soruları yanıtlayan dizi oyuncularından Özge Özpirinçci, kurgusunu biraz Amerikanvari olarak nitelendirdiği dizide ‘Zeynep’ karakterini canlandırdığı için çok keyifli olduğunu anlatırken “Dizide ‘Zeynep’ karakteri o ben olmalıydım. İyi ki de öyle olmuş” dedi. Özpirinçci, şöyle devam etti:
"Bu dizide komedinin insanı aslında ne kadar rahatlattığını oyuncu ve izleyici olarak ne kadar önemli olduğunu gördüm. Aslında televizyona baktığınızda fazla komedi yok. Biz o kadar güzel bir aralık yakalamışız ki komedimiz de, dramımız da aksiyonumuz da var tempomuz hep yüksek. Oyuncu olarak benim için önemli olan şey ratingten ziyade biraz da sosyal medyadan aldığım mesajlar. Gerçekten telefonumun şarjı bitti dizi boyunca. Rol arkadaşım Buğra Gülsoy, mükemmel, beraber çalışması, sette vakit geçirmesi beklemesi karavanla sohbet etmesi her şeyi ile çok düzgün bir insan."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası