Ege Postası
Geri

PTT görevlisi kendini tuvalete kilitleyerek soygunculardan kurtulmuş

Adana’da ‘V’ maskesi takarak PTT şubesinden silahla bin 385 lira soyduğu iddia edilen 3 kişinin yargılanmasına başlandı. Olayla ilgili tutuklanan 33 yaşındaki Mehmet Orak, mahkemede olay yerinden geçerken gözaltına alındığını iddia...
PTT görevlisi kendini tuvalete kilitleyerek soygunculardan kurtulmuş
Haberler / Güncel
2 Eylül 2013 Pazartesi 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’da ‘V’ maskesi takarak PTT şubesinden silahla bin 385 lira soyduğu iddia edilen 3 kişinin yargılanmasına başlandı. Olayla ilgili tutuklanan 33 yaşındaki Mehmet Orak, mahkemede olay yerinden geçerken gözaltına alındığını iddia etti. PTT görevlisi 36 yaşındaki Adem Bakar ise kendini tuvalete kilitleyerek soygunculardan canını kurtardığını anlattı.

Gürselpaşa Mahallesi'ndeki PTT Şubesi'ni 7 Haziran'da soyduktan sonra kaçan şahıslardan Mehmet Orak, yakalanıp tutuklandı. Diğer 2 soyguncu ise yakalanamadı. Soygunda kullanılan otomobilin sağ sis farının olmaması üzerine yapılan araştırma sonunda yakalanan Orak, Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 15 yıl hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı. Soyulan PTT Şubesi yakın bir yerde dekorasyon işi yaptığını belirten Orak, “Benim tek suçum otomobilim ile olay yerinden geçmem.” dedi.

Soyguncuların tabancayı doğrulttukları PTT görevlisi Adem Bakar ise dehşet anlarını anlattı. Olay sırasında çok korktuğunu aktaran Bakar, çalıştığı sırada maskeli ve silahlı kişilerin bir anda içeriye girdiğini belirterek, içlerinden birinin de havaya ateş ettiğini aktardı. Sonra silahı kendisine doğrulttuğunu ifade eden Bakar, “O anda kendimi bankonun altına attım. Sonra tuvalete girerek kapıyı üzerime kilitleyip kendimi kurtardım.” şeklinde konuştu. Bakar soygunculardan şikayetçi olduğunu belirtti.

Diğer 2 soyguncunun yakalanmasına çalışılırken duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası