Ege Postası
Geri

Pakdemirli fidanlarla yaşayacak

Manisa'da 31 Aralık'ta vefat eden Eski Başbakan Yardımcılarından Ekrem Pakdemirli anısına ailesi Ege Orman Vakfı ile birlikte bin fidanlık koru oluşturdu.
Pakdemirli fidanlarla yaşayacak
Haberler / İzmir
5 Mart 2016 Cumartesi 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı-Taşkesik ağaçlandırma sahasında oluşturulan “Ekrem Pakdemirli Korusuönda fidan dikim töreni düzenlendi. Törene merhum Ekrem Pakdemirli'nin oğulları Mehmet, Bekir, Emre Pakdemirli ile ailesi ve yakınları katıldı. Tören öncesi Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, Torbalı-Taşkesik ağaçlandırma sahasında Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Merhum Ekrem Pakdemirli'nin oğlu Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, "Umarım babamın hatırasını bu ormanda az da olsa yaşatabiliriz. İnsanlara faydalı bir iş yapmış olduk. Bundan sonra orman havasından istifade edecek olanlar inşallah babamızı az da olsa hatırlamış olurlar" dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin diğer oğlu Bekir Pakdemirli ise “Babam ağaç sevgisi olan, kendi de binlerce fidan yetiştiren, toprakla uğraşan toprak adamıydı. Biz de onun anısını fidanlarda yaşatmaya karar verdik" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası