Ege Postası
Geri

Palandöken Belediyesi, '1001 Sünnet Şöleni' düzenledi

Erzurum Palandöken Belediyesi tarafından '1001 Sünnet Şöleni' düzenlendi. Şehitler Parkı'nda düzenlenen şölene aileler çocuklarıyla birlikte katıldı. Vatandaşlara etli ekmek ikramında bulunuldu.     Törende konuşan...
Palandöken Belediyesi, '1001 Sünnet Şöleni' düzenledi
Haberler / Güncel
30 Haziran 2013 Pazar 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Palandöken Belediyesi tarafından '1001 Sünnet Şöleni' düzenlendi. Şehitler Parkı'nda düzenlenen şölene aileler çocuklarıyla birlikte katıldı. Vatandaşlara etli ekmek ikramında bulunuldu.

    Törende konuşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum'da ilk kez bu büyüklükte bir sünnet organizasyonu yapıldığına dikkat çekti. Sünnetin dini açıdan önemine değinen Bulutlar, “Ailelerin 2 büyük muradı vardır. Biri çocuklarının sünnetini yapmak diğeri de onları evlendirmektir. Biz bugün itibarıyla 700 çocuğun sünnetini gerçekleştirdik. Bununla ailelerin bütçesine katkıda bulunmayı amaçladık. Bundan sonraki hedefimiz ise törenin yapıldığı alanda bu gençlerin düğününü de yapacak bir alan oluşturmak.” dedi.

    Sadece Palandöken’den değil farklı ilçelerden de kendilerine başvurular olduğunu ifade eden Bulutlar, “Başvuru sayısı 900’ü aştı. Bu başvurulardan 700’ünün sünneti yapıldı. Talep çok fazla olduğu için ilçemizle sınırlı kalmadık. Bütün Erzurum’u kapsayan bir etkinliğe dönüştürdük” şeklide konuştu. Şölende, halk oyunları ekibi bar oyunu sergiledi. Abdulkadir Şehitoğlu Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Ayrıca salavatlar getirerek ilahiler okudu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası