Ege Postası
Geri

Parklar ilaçlanıyor

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki park ve yeşil alanları ilaçlayarak, yaz aylarında halk sağlığını tehdit eden sinek, böcek ve kenelere kaşı önlem alıyor.
Parklar ilaçlanıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Temmuz 2013 Pazartesi 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İlçe sınırları içinde kalan tüm parkların ve yol kenarları ile mahalle aralarında bulunan ağaçların da ilaçlandığını belirten yetkililer, ilaçlamaların insan sağlığı başta olmak üzere evcil hayvanlar üzerinde hiçbir zararının bulunmadığını belitti.
10 kişilik uzman ekip tarafından ilçede bulunan tüm park ve sokaklarda ilaçlama yapılacak yerlerin tespit edilerek çalışmalara başladıklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Ekiplerimiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da, Yaz aylarında, kamuya açık yerlerde bulunan ağaç ve yeşil alanların ilaçlamasına başladı. Yapılan bu ilaçlamalarla ağaç ve bitkiler üzerinde bulunan sinek, böcek ve kenelerle mücadele ediyoruz. İlçemizde bulunan 750 bin metrekare yeşil alan üzerinde bu ilaçlamalar yapılıyor. Böylece yeşil ilçemizde hem bitkilerin hem de halkın sağlığını korumuş oluyoruz” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası