Ege Postası
Geri

Patenci gençler akan trafikte eğlence adına hayatlarını tehlikeye atıyor

Bursa’da akan trafikte patenleriyle araçların arkasına takılarak seyahat eden gençler; hem trafiği hem de kendi hayatlarını tehlikeye atıyor. Maceraperest gençler, trafikte ağızları yüreklere getiren tavırlarıyla büyük tepkiye neden oluyor....
Patenci gençler akan trafikte eğlence adına hayatlarını tehlikeye atıyor
Haberler / Güncel
25 Kasım 2013 Pazartesi 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’da akan trafikte patenleriyle araçların arkasına takılarak seyahat eden gençler; hem trafiği hem de kendi hayatlarını tehlikeye atıyor. Maceraperest gençler, trafikte ağızları yüreklere getiren tavırlarıyla büyük tepkiye neden oluyor. Yaptıkları şeyin çok eğlenceli olduğunu iddia eden gençler, kazaya davetiye çıkardıklarının fardında bile değil. Sürücülerin tepkilerine aldırmayan gençler, zaman zaman savrulsalarda eğlence adına yokuş yukarı ve yokuş aşağı patenleriyle trafikte yol alıyor.

'TEHLİKE BİZİM İŞİMİZ ABİ'

Karşılarında kamerayı gören gençlerden bazıları kaçıp konuşmak istemezken, “Kayıyoruz ne yapalım,” diyen gençlerden Bekir Çelik, yaklaşık 10 kişilik bir grup halinde bu eğlenceyi sık sık tekrarladıklarını belirtiyor. “Tehlikeli olmuyor mu'” şeklinde ki soruya da; “tehlike bizim işimiz ağabey,” diye cevap veren Çelik, öğrenci olduklarını belirterek şöyle devam ediyor: “Biz bu şekilde hafta sonları ve hafta içi de geceleri yapıyoruz. Her zaman yapıyoruz işte.” diyor.
“Sürücüler kızmıyor m? şeklinde ki soruya da Çelik, “Vatandaşlara bir zararımız yok ki neden kızsınlar.”diye karşılık veriyor. Bekir Çelik, “Otobüslere mi tutunuyorsunuz'” soruya ise; “Her arabaya takılıyoruz, hatta şu an size bile takılabilirim.” şeklinde gülerek karşılık veriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası