Ege Postası
Geri

Peker'in ölümü sonrası sahte içki yine gündeme geldi

İzmirli gazeteci Sedat Peker (54), evinde aldığı sahte içki sonrası komaya girdi. Ege Üniversitesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde tedaviye alınan Peker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Peker'in ölümü sonrası sahte  içki yine gündeme geldi
Haberler / İzmir
25 Şubat 2015 Çarşamba 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir basınını yasa boğan bu olay yetkililerin sık sık gündeme getirdiği sahte içki tehlikesini bir kez daha ortaya çıkardı.

Geleneksel Alkollü İçki Üreticileri Derneği Başkanı Egemen Demirtaş, “Vergilerin artması, fiyatların yükselmesiyle sahte içki de çoğaldı. Bu ürünler kontrolsüz şartlar altında ve çoğu zaman da yüksek sağlık riski oluşturacak şekilde üretiliyor. Sokaklardaki gıda satıcılarında bidonlarda, hatta pet şişelerde bile satılıyor. Tek tek vakalarla uğraşarak bu konuda çözüm geliştirilmesi mümkün değil. Mücadele için mutlaka geniş katılımlı eylem planına ihtiyaç var. İhbar hattı da kurulmalı” dedi.




SEDAT’A VEDA
Sahte içki kurbanı gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Sedat Peker’in cenazesi bugün öğle namazından sonra Karşıyaka Aksoy Mevlana Camisi’nden kaldırılacak. Peker Doğançay Mezarlığı’nda defnedilecek. (Banu Şen/Hürriyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası