Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka'da Henry geldi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezona evinde Tofaş'a farklı yenilerek başlayan Pınar Karşıyaka, hazırlık döneminin başından bu yana yolunu gözlediği yeni transferlerinden Sek Henry'e kavuştu.
Pınar Karşıyaka'da Henry geldi
Haberler / Spor
9 Ekim 2018 Salı 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çin Ligi'nde takımıyla final oynadığı için İzmir'e gelişi geciken, geçen hafta da rahatsızlığı nedeniyle ABD'den ayrılmayan Henry, kadroya katıldı. 

Geçen sezonu İsrail Ligi'nde Maccabi Ashdod takımında geçiren ve normal sezonun en değerli oyuncusu seçilen Sek Henry, daha sonra Çin temsilcisi Hunan Jinjian'a transfer oldu.

Takımının play-off'a kalması nedeniyle Türkiye'ye gelmesi geciken Henry, Hunan Jinjian'ın müsabakalarını tamamlamasının ardından İzmir'e geldi.

Şutör oyun kurucu pozisyonunda oynayan 31 yaşındaki Sek Henry, sağlık kontrolünden geçti.

Sağlık kontrolünden geçen şutör guardın bu hafta Beşiktaş Sompo Japan deplasmanında forma giymesi bekleniyor. Yeşil-kırmızılıların FIBA Europe Cup C Grubu'ndaki fikstürü de belli oldu. Kaf-Kaf, gruptaki ilk sınavında haftaya 17 Ekim Çarşamba günü Belçika'da Spirou Basket'e konuk olacak. Temsilcimiz, evindeki ilk maçta ise 24 Ekim Çarşamba Hollanda ekibi Donar Groningen'i ağırlayacak. (DHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası