Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka, taraftarıyla güzel

Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 18. hafta mücadelesinde evinde karşılaştığı rakibi Beşiktaş'ı 94-90 mağlup etmeyi başardı. Yeşil-kırmızılılar, bu sezon taraftarı önünde çıktığı maçlarda 8. galibiyetini elde etti.
Pınar Karşıyaka, taraftarıyla güzel
Haberler / Spor
5 Şubat 2023 Pazar 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, dün akşam saatlerinde Beşiktaş ile Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. 184 sayının çıktığı zorlu karşılaşmayı İzmir temsilcisi 94-90 kazanan taraf oldu. Kritik anlarda taraftarının yoğun desteğini alan yeşil-kırmızılılar, bu sezon evindeki 8. galibiyetini elde etti.

Maç sonu röportajında da taraftara ayrı bir parantez açan Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, "Maçta geriye düştüğümüz anlarda taraftarın desteği çok önemliydi. Biz iyi oyunla onları maça ortak ettik, sonra bizim düştüğümüz yerde onlar bizi oyuna ortak etti" şeklinde konuştu. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası