Ege Postası
Geri

Piriştina'dan tatil hediyesi

Buca Belediyesi, yarıyıl tatilini keyifli hale getirmek için öğrencileri tiyatro ile buluşturdu. Belediyeye ait Olimpik Yüzme Havuzu binası konferans salonunda iki gün süren tiyatro oyunlarında Bucalı çocuklar doyasıya eğlendi.
Piriştina'dan tatil hediyesi
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Şubat 2015 Pazar 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yarıyıl tatili süresince öğrencilerin tatillerini daha verimli geçirilebilmesi için birçok aktivite düzenlediklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalı öğrencilere, “Yarılyıl tatiliniz bitiyor. Bundan sonra uzun bir eğitim sürecine daha gireceksiniz. Sizden tek istediğimiz bu dönemde derslerinize sıkıca sarılın” diye seslendi.

İki günlük tiyatro etkinlikleri kapsamında 6 Şubat Cuma günü saat 13:00’te “Sen, Ben, Biz, Bir De Eşek” ve 15:00’te ‘Kaptan Zencefil” oyunları sahnelendi. 7 Şubat Cumartesi günü ise saat 13:00’te “İki Bavul Dolusu” adlı oyun, 15:00’te de Karagöz-Hacivat” gösterisi, küçük öğrenciler doyumsuz dakikalar yaşattı. Bucalı öğrencilere ücretsiz olarak sergilenen tiyatro gösterileri ile çocuklar yarıyıl tatilinde keyifli anlar yaşadı.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası