Ege Postası
Geri

Piriştina’ya İMAF ziyareti

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF), Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı makamında ziyaret etti. İMAF’a bağlı dernek başkanları ve delegelerinin katıldığı ziyarette Mardinliler , Piriştina’ya görevinde başarılar diledi
Piriştina’ya İMAF ziyareti
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Haziran 2014 Cuma 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İMAF, 30 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen belediye başkanlarına yaptığı ziyaretlere Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile devam etti.
İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Piriştina’ya başkanlık görevinde başarılar dileyerek, “Yeni görevinizde çok iyi işler başaracağınıza inanıyoruz. Bu kentin tarihine adını yazdırmış isimlerden biri olan babanız merhum Ahmet Piriştina İzmir’e çok şey kattı. Sizin de Buca’da babanızın bıraktığı eserlere yenilerine katarak yola devam edeceğinizi biliyoruz” dedi.
Irmak, Buca’da ciddi bir Mardinli nüfusun olduğuna da dikkat çekerek, “Biz Mardinliler bu kente katkı koymaya çalışıyoruz. Beklenti içinde olmak kolaydır. Ama katkı koymak zordur. Biz katkı koymak için varız. Federasyon olarak her zaman  bu anlayışı benimsedik” diye konuştu.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da, Irmak ve arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ziyaretiniz bize güç ve moral verdi. Biz de Buca halkının bize gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız. İlçemizdeki tüm toplumsal kesimlerin desteğiyle hizmet vereceğiz” sözlerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası