Ege Postası
Geri

Piturca: Rehavete kapılmadan Türkiye maçını düşünmemiz lazım

Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Victor Piturca, Türkiye’yi yenmeleri halinde baraj maçını oynama şanslarının yüzde 99 olacağını söyledi. Macaristan maçının ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Victor Piturca, “...
Piturca: Rehavete kapılmadan Türkiye maçını düşünmemiz lazım
Haberler / Dünya
7 Eylül 2013 Cumartesi 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Victor Piturca, Türkiye’yi yenmeleri halinde baraj maçını oynama şanslarının yüzde 99 olacağını söyledi.

Macaristan maçının ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Victor Piturca, “ Çok güzel bir akşam yaşıyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. İnançlı ve tempolu bir oyun sergilediler. Net ve önemli bir galibiyet aldılar. Ancak önümüzde önemli Türkiye maçı var. Oyuncularım rehavete kapılmamalı. Türkiye maçını da galibiyetle geçersek baraj maçı için şansımız yüzde 99.” dedi.

Romanya Türkiye maçı 10 Eylül Salı günü saat 21.00'de Romanya’nın başkenti Bükreş’teki National Arena Stadında oynanacak. Karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası