Ege Postası
Geri

Piyano tınıları ile bir gece

2 Temmuz günü Latin dansları ile başlayan ve Selçuk’un yaz gecelerine renk katan “Halk Gecesi” etkinlikleri piyano konseri ile devam etti.
Piyano tınıları ile bir gece
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Temmuz 2013 Perşembe 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Selçuk Belediyespor Kulübü önderliğinde düzenlenen ve Selçuk’taki tüm spor kulüplerinin katkı sunduğu “Halk Gecesi” etkinlikleri piyano konseri ile devam etti. 
İstasyon Meydanı’nda tarihi su kemerlerinin altında yapılan etkinlikte piyano eğitmeni Galina Gül eşliğinde; Mahir Karabulut, Defne Demir, Sena Kaya, Naz Kırıtak, Damla Dal, Güneş Kuvel, Ceren Kaya, Esra Soydan, Eylül Erdoğan, Ayça Aksoy, Derin Uygur, Lidya Çamlıca, Irmak Köseoğlu Selçuk halkına müzik ziyafeti çekti.
Ayrıca Çağlayan Sesler Korosu da etkinlikte sahne alarak geceye şarkıları ile renk kattı.
Bu etkinlik sayesinde yıllardır piyano eğitimi alan pek çok çocuğun öğrendiklerini Selçuk halkı ile paylaştığını ifade eden Selçuk Belediyespor Kulübü Başkanı Ümran Songun “Kimi çocuklarımız çaldı anneleri söyledi, şarkıları ile çocuklarına eşlik etti. Hepsiyle gurur duyduk” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası