Ege Postası
Geri

Polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Adana'da polis bir hafta içinde 21 operasyonda uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 37 kişiyi gözaltına aldı, adli mercilere sevk edilenlerden 25'i tutuklandı. Adana Emniyet Müdürlüğü birimlerince uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik...
Polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor
Haberler / Güncel
5 Ağustos 2013 Pazartesi 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da polis bir hafta içinde 21 operasyonda uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 37 kişiyi gözaltına aldı, adli mercilere sevk edilenlerden 25'i tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü birimlerince uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, 6 ayrı operasyonda toplam 25 bin 946 adet uyuşturucu hap, 180 gram kokain, 49 gram esrar, 92,5 gram kenevir tohumu elde edildi. Operasyonlarda H.Ş., B.H., F.Y., M.T., Ö. A. ve S.A. gözaltına alındı. Bu kişiler sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Uyuşturucu ticareti yapan suç örgütüne yönelik devam eden çalışmalar neticesinde ise Adana ve İstanbul'daki 13 adrese eş zamanlı baskın düzenleyen polis, örgüt elebaşı ve yöneticisi olduğu iddiasıyla C.Ç., İ.A., M.A., A.R.K., A.K., M.M.C., C.A., Y.A. ve İ.H.C.'yi gözaltına aldı, şahısların 3'ü tutuklandı. Adana Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 2'si kadın 6 kişi de ‘Suç işlemek amacıyla teşkil edilmiş bir örgütün faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adli mercilere sevk edildi.

Narkotik ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği 14 ayrı operasyonda ise 22 kişi yakalandı. Gözaltına alınan bu kişilerden 16'sı sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Şahısların ev, araç ve gösterdikleri oldukları yerlerde yapılan aramalarda, 200 kg esrar ve 2 kg eroin, 18 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Söz konusu şahısların değişik illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri gerek kilogramlık, gerekse kullanıma hazır fişek tabir edilen paketler halinde hazırladıkları tespit edilmiş ve uyuşturucu maddeler piyasaya sürülemeden ele geçirilmiştir. Bu uyuşturucuların yakalanması neticesinde toplam 462 bin 923 vatandaşımızın zehirlenmesi engellenmiştir." denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası