Ege Postası
Geri

Polisten İzmir'in üç ilçesinde uyuşturucu operasyonu

İZMİR'in Urla, Bayraklı ve Bornova ilçelerinde farklı tarihlerde polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 3 kişi işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
Polisten İzmir'in üç ilçesinde uyuşturucu operasyonu
Haberler / İzmir
27 Mayıs 2015 Çarşamba 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcılarına yönelik çalışmalar kapsamında, Bornova İlçesi'nde O.A. ve M.Y.'yi, Bayraklı İlçesi'nde de T.K.'yı gözaltına aldı. Operasyonlar kapsamında yapılan aramalarda, üzerinde el bombası amblemi bulunan 410 Ecstasy hap,11.14 gram esrar ve uyuşturucu madde satışından elde ettiği değerlendirilen toplam 930 TL para ele geçirdi. Ayrıca, Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine düzenlenen operasyonda ise Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi yapımında kullanıldığı değerlendirilen bir miktar madde ve 3.71 gram esrar ele geçirildi. Bu operasyonda da M.E.Y. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası