Ege Postası
Geri

Polisten gençlere 'Mutlu Look' projesi

İZMİR Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, gençlerin suçtan ve terörden korunmalara için Mutlu Bakış (MutluLook) Projesi'ni geliştirdi. Gençlerle birlikte pasta kesen Uzunkaya, "15 Temmuz ihanet odaklarını tanıyıp onların yakınında durmamayı öğrenceksiniz" dedi.
Polisten gençlere 'Mutlu Look' projesi
Haberler / İzmir
19 Ekim 2016 Çarşamba 18:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğü, gençlerin terör ve suçtan korunması için Mutlu Bakış (MutluLook) Projesi'nin gala programını İzmir Kız Lisesi'nde gerçekleştirdi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği'nde görevli uzman polisler okulun konferans salonunda kendilerini dinlemeye gelen öğrencilere suç örgütlerinin propaganda ve eleman temin etme faaliyetlerinden nasıl uzak kalacakları, doğru bilgi, gerçek arkadaş, güçlü iletişim, ön yargılardan arınma, kendini tanıma, hayatın amacı için hedef koyma gibi konularda bilgiler verdi. Ayrıca öğrencilere uyarıcı afiş broşür, anahtarlık, çanta kalem gibi hediyeler dağıtan polis ekipleri, sunumlarını görsel anlatım ve tiyatral gösterilerle sundu.

Proje tanıtımında konuşan İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya emniyet teşkilatı olarak, insanı görevin merkezine alan bir görev anlayışı görev yaklaşımını ve hassasiyeti benimsediklerini belirterek, "Mutlu Bakış Projesi kapsamında, bugüne kadar ilimizde 5 yılda 9. sınıflarda 220 bin öğrenciye ulaştık. Ülkemizin istikbali bütün varlığımız sizlersiniz. Yaşıtlarınız 1915 yılında okullarını bırakarak Çanakkale'de şehit oldular. O yıllarda okullar, mezun veremedi. Bu sorumlulukların bilincinde olacaksınız. Öğretmen ve arkadaşlarınızı sevecek 15 Temmuz ihanet odaklarını tanıyıp onların yakınında durmamayı öğrenceksiniz. "dedi. Sunum sonunda Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Milli Eitim Müdürü Ömer Yahşi öğrencilerle birlikte proje adının yazılı olduğu pastayı birlikte kesti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası