Ege Postası
Geri

Pompalı tüfekle kuyumcu soygunu güvenlik kamerasında

Adana'da bir kuyumcudaki soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Motosikletle kuyumcuya gelen iki kişiden biri pompalı tüfeği içeridekilere doğrulturken diğeri vitrindeki bileziklere yöneliyor. Bir el cama ateş açan saldırganların...
Pompalı tüfekle kuyumcu soygunu güvenlik kamerasında
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da bir kuyumcudaki soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Motosikletle kuyumcuya gelen iki kişiden biri pompalı tüfeği içeridekilere doğrulturken diğeri vitrindeki bileziklere yöneliyor. Bir el cama ateş açan saldırganların tüfeği tutukluk da yapıyor. Polisin, şüpheli olarak gözaltına aldığı 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, 16 Ağustosta merkez Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi Şakirpaşa Caddesi üzerindeki Yakup Kara ile Muhittin Karoğlu'nun sahibi olduğu Karaoğlu kuyumculukta yaşandı. Öğlen saatlerinde motosikletle kuyumcuya gelen kar maskeli eldivenli iki kişi, ellerindeki pompalı tüfeği girdikleri işyerindekilere doğrulttu. Güvenlik kameralarına da yansıyan bu anlarda, işyeri sahibi ili bir müşteri saldırganları görünce eğilerek işyerinin arkasına kaçıyor. Küçük bir çocuğun da oldukça korktuğu görülüyor.

Bu sırada soygunculardan biri tezgahın üstünden atlayıp vitrindeki 1 kiloya yakın 35 bileziği elindeki çantaya dolduruyor. Pompalı tüfekli saldırgan etrafı kontrol ediyor, vitrin camına ateş ediyor daha sonra ise tüfek tutukluk yapıyor. Soygunun ardından saldırganlar yine geldikleri motosiklete binip kaçıyor. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, görüntülerden tespit ettikleri kar maskeli kişilerin eşkalini belirledi. Emniyet Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri, şüphelilerin kullandığı motosikleti Ova mahallesinde terk edilmiş halde buldu.

Soygunu gerçekleştirdikleri ileri sürülen şüphelilerden 16 yaşındaki Azad B. yakalanırken 15 yaşındaki V.E. kaçtı. Bu kişilere yardım ettiği belirlenen 18 yaşındaki Ali B. ile 21 yaşındaki Mahmut Y. de gözaltına alındı. Adli mercilere sevkedilen 3 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken polis V.E.'nin yakalanmasına çalışıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası