Ege Postası
Geri

Profesyonel Oto Kiralama Hizmetiyle Tanışın

Yıllık ve altı aylık kiralama kategorisinde hizmet veren Reis rent a car, bireysel ve kurumsal kiralama seçenekleriyle hizmet veriyor. Son model ve ful konforlu iki bine aşkın aracı ile ülke genelinde en iyi oto kiralama hizmetini gerçekleştirmektedir.
Profesyonel Oto Kiralama Hizmetiyle Tanışın
Haberler / Güncel
1 Mart 2018 Perşembe 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kiraya verdiğimiz araçların motorlu taşıt vergileri, sigortaları, lastik ve sanayi bakımları, kasko ve diğer bütün resmi işlemleri firmamıza aittir. hizmetleriyle, kurumların filo ihtiyacını pratik bir şekilde karşılamaktadır. A-D segmenti dahilinde olan araçlar, kurumsal ve bireysel kategoride, uzun vadede kiraya verme işlemini gerçekleştirmektedir.

Sektörde Uzman

Opel yetkili servisi ve bayisi olan firma, 7 gün 24 saat web sitesinden canlı destek gerçekleştirmektedir. Uzman kadroya sahip olan ve merkezi Ankara’da bulunan firma, uzman kadrosuyla kurumsal hizmet vermektedir. Yıllık 999 lira kiralama ücreti ile etkili kampanyalar gerçekleştiriyor. Türkiye geneline araç kiralama işlemi uygulanıyor ve bütün illerde servisler mevcut. Müşteri sadece kiralama ve yakıt ücreti gibi konulardan mesul. 6-12 aylık, kurumsal ve hizmeti veren şirket, sektörde en popüler kuruluşlardandır. Bebek koltuğu, engelli koltuğu ve navigasyon hizmeti, ücrete tabi değildir. 7/24 yol yardımı hizmetlerini web sitesinden alabilirsiniz.

Kaza, çekme ve benzeri durumlarda firmayı aramanız gerekir. Bakım ve onarım işlemlerinde kiralama kategorisinde takip edilmesi istenmektedir. 444 63 55 numaralı müşteri hizmetlerinden bakım zamanı gelen araç için randevu alabiliyorsunuz. Yaz ve kış lastikleri konusunda firma ile irtibata geçmeniz gerekir. Aracın bakıma çekilmesi durumunda, Reis rent a car yedek araç temin ediyor. Çalınma gibi durumlarda da yine bu şirketi arıyorsunuz.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

Hizmet kategorisinde profesyonel çözüm yöntemlerini tercih eden şirket, kaliteli ve etkili rent a car hizmet anlayışını benimsemektedir. Sektöründe birinci sınıf çözüm sistemini gerçekleştirerek, istediğiniz hizmetini kolay bir şekilde gerçekleştiriyor. Müşteri hattı, bakım ve onarım takibi, canlı müşteri destek hattı ve altı ve on iki ay kiralama seçenekleri, hem kurumsal, hem de ferdi bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ferdi yıllık kiralama seçeneklerini, 999 lira gibi uygun bir rakamla veren firma, sektöründe etkili hizmet anlayışını, güncelleyerek vermeye devam ediyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası