Ege Postası
Geri

Protokol çocuklarla çelik çomak oynadı

Sivas’ta 12. Milli Egemenlik ve Çocuk Kurultayı etkinlikleri çerçevesinde unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları sergilendi. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinliğin en önemli anı protokolün çocuklarla çelik çomak oynaması oldu....
Protokol çocuklarla çelik çomak oynadı
Haberler / Güncel
22 Nisan 2013 Pazartesi 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sivas’ta 12. Milli Egemenlik ve Çocuk Kurultayı etkinlikleri çerçevesinde unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları sergilendi. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinliğin en önemli anı protokolün çocuklarla çelik çomak oynaması oldu.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Final Okulları ve Sivas Belediyesi tarafından 12. Milli Egemenlik ve Çocuk Kurultayı etkinliği düzenlendi. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları olan mendil kapmaca, sek sek, ip atlama, çuval ve yumurta yarışları eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

    İlköğretim okulları öğrencilerinin katıldığı etkinlik mendil kapmaca ile başladı. Çuval yarışları ise etkinliğin en eğlenceli kısmını oluşturdu. Öğrencilerden bazıları bitişe varamadan düştü. Sek sek oyunun ardından öğrenciler bu kez düğünlerin vazgeçilmez oyunu damat halayını sergiledi. Halaya izleyicilerde yerlerinde eşlik etti.

    İp atlama oyunun ardından etkinliğin en önemli anına geçildi. Çocukların çelik çomak oyunundan sonra protokol oyuna davet edildi. Burada Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin Özdemir çocukken oynadıkları çelik çomak oyununu yeniden oynama fırsatı buldu. Etkinlik yumurta yarışmaları ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası