Ege Postası
Geri

Purcu: Gün birlik olma günü

İzmir’in Roman mahallelerine ziyaretlerini sürdüren CHP 1. Bölge 5. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Purçu, kapı kapı gezerek vatandaşların dertlerini dinledi ve CHP iktidarında tüm sorunları bitirmek için çalışacaklarını vurguladı.
Purcu: Gün birlik olma günü
Haberler / Yerel Politika
26 Nisan 2015 Pazar 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Örgütlü toplumun önemine değinen Özcan Purçu, bugüne kadar Romanların yaşadıkları ayrımcılık, toplumdan uzaklaştırılma ve dışlanmışlık gibi sorunların çözümünün bir araya gelmekte ve örgütlenmekte yattığını söyledi.

Hepimiz Bıktık
“Biz Romanlar ötekileştirilmekten, yoksulluktan, göz ardı edilmekten bıktık. Bugüne kadar hiç kimse bizim sorunlarımızı kökünden çözmek için gerekli çalışmaları yapmadı” diyen Özcan Purçu, Romanların da bu ülkenin birinci sınıf vatandaşları olduklarını ifade etti.
Purçu, Türkiye’de en fazla ezilen, yoksul kalan ve hor görülen kesimin Romanlar olduğunu belirtirken, ülkenin zenginliklerinden faydalanamayan tek toplumun da yine Romanlar olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası