Ege Postası
Geri

Pursaklar’da el sanatları sergisi açıldı

Ankara’nın Pursaklar Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği '4. El Sanatları Yıl Sonu Sergisi' açıldı.Çeşitli kurslara katılan yüzlerce kadının yaptığı el emeği göz nuru ürünler, Pursaklar...
Pursaklar’da el sanatları sergisi açıldı
Haberler / Kültür - Sanat
11 Haziran 2013 Salı 15:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’nın Pursaklar Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği '4. El Sanatları Yıl Sonu Sergisi' açıldı.

Çeşitli kurslara katılan yüzlerce kadının yaptığı el emeği göz nuru ürünler, Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kongre ve Kültür Merkezi’nde görücüye çıktı. Sergi açılışına Kaymakam Salih Bıçak, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Çetin, Pursaklar’daki hanımların başarılarına övgü yaparak, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz sergimizde, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çok güzel çalışmalar yer alıyor. Hanımlarımızı tebrik ediyorum. Bizler hanımlara değer veren bir belediyeyiz. Yeni hanım evlerimizi faaliyete geçirerek hem sizlere sağlıklı bir yaşam hem de becerilerinizi kazanabileceğiniz kurs imkanı sunduk. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Yeter ki sizler gayret edin, çalışın.” dedi.

Kaymakam Salih Bıçak da hem Belediyenin hem de İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü'nün hizmetinden memnun olduğunu ifade etti. Protokol üyeleri ve açılışa katılan halk, sergiyi gezerek yapılan çalışmaları inceledi. Gezi sonrası kaymakam ve belediye başkanı, hanımlara teşekkür belgesi verip çiçek hediye etti. Büyük beğeni toplayan sergi, Abdurrahim Karakoç Kongre ve Kültür Merkezi’nde 14 Haziran’a kadar ziyarete açık olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası