Ege Postası
Geri

RTÜK üyesinden çağrı: Hiçbir tehditten korkmayın

RTÜK üyesi Okan Konuralp, deprem bölgelerinden yayın yapan yayıncılara seslendi. Bölgedeki yayıncılara hiçbir tehditten korkmamaları gerektiğini söyleyen Konuralp, "Çünkü bu güzel ülkenin bugün en çok ihtiyaç duyduğu şey dayanışma ve hakikatin kendisidir!" dedi.
RTÜK üyesinden çağrı: Hiçbir tehditten korkmayın
Haberler / Güncel
8 Şubat 2023 Çarşamba 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi Okan Konuralp, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, deprem bölgelerinden yayın yapan yayıncı kuruluşlara seslendi. Konuralp, deprem bölgesindeki yayıncılara ‘tehditten korkmayın’ çağrısı yaptı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Art niyetli olarak manipülatif yayın yapan kuruluşları görmezden gelmemiz mümkün değildir” diye konuşmuş ve Üst Kurul’un yayınları yakından takip ettiğini söylemişti.

“HİÇBİR TEHDİTTEN KORKMAYIN”

Deprem bölgelerinden yayın yapan yayıncılara seslenen RTÜK üyesi Konuralp’ın paylaşımı şöyle:

Yayıncı kuruluşlar deprem bölgesindeki acı gerçeği tüm çıplaklığıyla aktarmak; çaresiz bırakılmış halkımızın feryatlarını ekranlarına taşımak zorundadır! Hiçbir tehditten korkmayın! Çünkü bu güzel ülkenin bugün en çok ihtiyaç duyduğu şey dayanışma ve hakikatin kendisidir!” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası