Ege Postası
Geri

Ramazan Bayramı kamp alanlarını doldurdu

Ramazan Bayramı tatilini İzmir'in Seferihisar ilçesinde geçiren vatandaşlar çadır ve karavan kampına yoğun ilgi gösterdi. Sığacık'ta kamp alanlarının yüzde 90'ı doldu.
Ramazan Bayramı kamp alanlarını doldurdu
Haberler / İzmir
1 Mayıs 2022 Pazar 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ramazan Bayramı tatilinde otelleri tercih etmeyen yerli turistler, çadır ve karavan kamplarına yoğun ilgi gösterdi. Seferihisar ilçesindeki kamp alanları, izole bir ortamda doğa ile iç içe tatil geçirmek isteyenlerin gözdesi oldu. İlçede 5 yıldır kamp alanı işletmeciliği yapan İlaynur Şafak, "Bayram sebebiyle bütün karavanlarımız ve çadırlarımız dolu. Glamping tatili son zamanlarda popülerleşiyor. Pandemiden sonra daha fazla ilgi görmeye başladı. Bu bayram da geçen bayram gibi dolu dolu geçiyor. Türkiye'nin değişik yerlerinden misafirlerimizi ağırlıyoruz" dedi.

Bayram tatili için karavan tatilini tercih eden Bora Baloğlu, "Dışarıdan kendimiz bir şeyler getirip burada yemeğimizi yapabiliyoruz. Karavan tatillerini çok merak ediyorduk" diye konuştu. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası