Ege Postası
Geri

Vandallar yine hatlara zarar verdi: İZBAN seferleri aksadı

İzmir’de İZBAN hattının üzerindeki sinyalizasyon sistemi bir hafta içinde ikinci kez vandalların saldırısına uğradı. Vandalların saldırısı sonrası İZBAN seferlerinde aksama yaşandı.
Vandallar yine hatlara zarar verdi: İZBAN seferleri aksadı
Haberler / İzmir
30 Nisan 2022 Cumartesi 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – İzmir’de geçtiğimiz günlerde Kemer bölgesinde bulunan İZBAN hattı üzerindeki sinyalizasyon kabloları vandalların saldırısına uğramıştı. Saldırı nedeniyle İZBAN seferlerinde kısa süreli gecikmeler yaşanmıştı.

İZBAN hattındaki sinyalizasyon sistemi bugün bir kez daha vandalların hedefi haline geldi. İZBAN’dan yapılan açıklamaya göre sabotaj nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı - Tepeköy arasındaki seferler geçici olarak dururken, hat genelinde de gecikmeler meydana geldi.

Olaydan yaklaşık 1 saat sonra İZBAN’dan yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Adnan Menderes Havalimanı - Tepeköy arasındaki seferlerimiz, gecikmeli olarak başladı. Diğer hatlardaki seferlerimiz ise planlandığı dibi devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası