Ege Postası
Geri

Ramazan'da İzmir'de hava durumu nasıl olacak'

İzmir'i Ramazan ayının ilk günleri serin ve yağışlı hava beklerken gündönümü olan 22 Haziran'dan itibaren hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Ramazan'da İzmir'de
Ramazan'da İzmir'de hava durumu nasıl olacak'
Haberler / İzmir
16 Haziran 2015 Salı 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- Kentte 3 gündür süren bunaltıcı sıcaklıklar yerini birkaç günlüğüne de olsa serin ve yağışlı havaya bırakacak.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü uzmanları, Ramazan ayında havanın nasıl olacağını değerlendirdi. Uzmanlara göre; Ramazan ayının başlangıcında 3 gün serin ve yağışlı bir dönem bekliyor. Gündönümüyle birlikte 22 Haziran'dan itibaren ise sıcaklıkların yükselerek, mevsim normallerinin bir iki derece üzerine çıkacağı tahmininde bulunuyor.

Ramazan'a sayılı günlere kala kentte yağmur sürprizi yaşanacak sıcaklıklar ise 3 ile 6 derece azalacak. Gündönümü olan 22 Haziran Pazar gününden itibaren ise hava sıcaklıklarının tekrar artmaya başlayacağı ve Haziran ayı sonuna kadar sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.


İZMİR'DE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU;

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası