Ege Postası
Geri

Ramazan öncesi temizlik

Konak Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ilçe sınırları içinde yer alan camilerde temizlik yapmaya başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri camileri köşe bucak temizliyor. Tarihi Hisar Camii’den temizliğe başlayan ekipler, camları siliyor, toz alıyor, halıları süpürüyor. Avlu da yol süpürme araçlarıyla temizlenirken, elektrikli vakumlu süpürgelerle pırıl pırıl hale getiriliyor.
Ramazan öncesi temizlik
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Temmuz 2013 Cuma 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bölgenin en çok ziyaret edilen camilerinden biri olan Hisar Camii turistleri de ağırlıyor. Günde 5-6 bin kişinin camiye geldiğini belirten camii sorumlusu İbrahim Yavuz, “Konak Belediye Başkanımıza hizmetinden ötürü teşekkür ederiz. Merkezi bir camii olmamız nedeniyle günde 5-6 bin kişi camiye geliyor. Çok mutlu olduk, her yer sayenizde pırıl pırıl oldu” dedi.
Temiz bir çevrenin, sağlıklı bir toplum oluşumunda önemli olduğunu dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Her gün İzmirlilerin birarada ibadetini gerçekleştirdiği camilerin temiz olması ve ibadet için sağlıklı bir ortam sunulması gerekiyor. Ramazan ayı öncesinde her yıl olduğu gibi bu yılda temizlik yapmaya başladık. İzmirli temiz bir ortamda ibadetini yapacak” diye konuştu.
Sırada Murat Reis ve Alsancak Hocazade Camii var.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası