Ege Postası
Geri

Redhack'te tüm isimler serbest

'Redhack' ve 'Anonymous' soruşturması kapsamında tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilen 5 kişi de çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
Redhack'te tüm isimler serbest
Haberler / Güncel
26 Kasım 2013 Salı 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL- Ankara'da 'Redhack' ve 'Anonymous' soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilen 5 kişi de çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA ORDUSPOR TARAFTAR SORUMLUSU DA VARDI
EMNİYET Genel Müdürlüğü koordinesinde 8 ilde düzenlenen Redhack'a yönelik operasyon kapsamında Ordu'da gözaltına alınarak Ankara'ya götürülen 24 yaşındaki E.B.'nin Sosyalist Orduspor taraftar grubu yöneticisi olduğu öğrenildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Ordu'da gözaltına alınarak Ankara'ya götürülen E.B.'nin bir çağrı merkezinde çalıştığı, bilgisayar ve web işleriyle ilgilendiği öğrenildi. Kişisel bir web sitesi de bulunan E.B.'nin bu sitede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bazı eleştiri niteliğinde yazılar yazdığı gözlendi. Grafik tasarım ve web tasarımı konusunda tecrübeli olan E.B.'nin hobi amaçlı bu işleri yaptığı da ileri sürüldü. E.B.'nin gözaltına alındığını öğrenen Orduspor taraftarları ise sosyal medyada örgütlenerek tepkilerini dile getirdi.
BARIŞ ATAY SERBEST BIRAKILMASININ ARDINDAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU
'Redhack' ve 'Anonymous' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 14 kişiden aralarında oyuncu Barış Atay'ın da bulunduğu 9 kişi serbest bırakıldı. Adliye çıkışında açıklamalarda bulunan Atay, medyayı eleştirdi. Atay, "Bugün bu ülkede bu iktidar veya iktidar erk, insanları hedef gözeterek veya herhangi bir delil göstermeden canlarının istediği gibi gözaltına alıyorsa şimdiye kadar Reyhanlı'da, Roboski'de, Hopa'da, Armutlu'da, ODTÜ'de, Gezi'de...herhangi bir haber yapmadığınız için gözünüzü kapatıp kulağınızı tıkadığınız için oldu. Şu anda herhangi bir şekilde bilgi alınamayan insanlar, bu sayede davalara konu oluyorlar. Bu sayede ne olacağı belli olmayan davalarla tutsak ediliyorlar" diye konuştu. (Gerçekgündem)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası