Ege Postası
Geri

Rehberler Karşıyaka'yı gezdi

Karşıyaka Belediyesi, İzmir’de görev yapan rehberleri gezdirdi. Karşıyaka’daki müze ve turistik yerlere yapılan geziden memnun kaldıklarını belirten rehberler, İzmir’e gelen turistleri talepleri doğrultusunda Karşıyaka’yı da gezdireceklerini söyledi. İzmir Rehberler Odası işbirliğiyle düzenlenen geziye 32 rehber katıldı.
Rehberler Karşıyaka'yı gezdi
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Nisan 2013 Cumartesi 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Gezi sırasında Latife Hanım Köşkü, Zübeyde Hanım Kabri, Bostanlı Açıkhava Müzesi, Bilim Müzesi, Fotoğraf Müzesi gezildi. Ayrıca Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi, Tay Park’a gidildi. Yaklaşık yarım gün süren gezide, Karşıyaka Belediyesi tarafından hizmete sokulan Karşıyaka İskele yanındaki Turizm Danışma Bürosu ve çalışmaları anlatıldı. Rehberlerle birlikte son olarak Yamanlar Dağı’nda geçtiğimiz aylarda hizmete giren Gençlik Merkezi’ne gidildi. Gençlik Merkezi’nde konaklama ve spor olanakları ile diğer sosyal tesisler tanıtıldı.

Geziden çok memnun kaldıklarını belirten rehberler, “Kentimizi ne kadar yakından tanırsak gelen turistlere o kadar iyi anlatırız. Karşıyaka’ya en fazla Çarşı’ya turist geliyor. Ancak görmeleri gereken çok yerler olduğunu fark ettik. Karşıyaka son yıllarda yatırımlar ile önemli tesisler kazanmış. Bizler de bu mekanları gezdirdiğimiz turistlere anlatacağız. Başta kurvaziyer turizmle gelenler olmak üzere, İzmir’e gelenlerin Karşıyaka’da görmeleri gereken çok yer var“ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası