Ege Postası
Geri

Rehine polisin evinde bayram var

İŞİD'in elinde rehin tutulduktan 101 gün sonra serbest bırakılan Türkiye'nin Musul Konsolosluğu personelinden Özel Harekat Polisi Yaşar Dalkılıç'ın eşi Havva Dalkılıç, eşinin serbest bırakıldığını öğrenince, "Allah'a şükürler olsun" dedi.
Rehine polisin evinde bayram var
Haberler / Genel
20 Eylül 2014 Cumartesi 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Terör örgütü IŞİD'in elinde 101 günden bu yana rehin bulunan Musul Konsolosluğu görevlilerinden Özel Harekât polisi Yaşar Dalkılıç'ın ailesi Ankara'ya gitti.

Musul'da serbest bırakılan rehinelerden Özel Harekat polisi Yaşar Dalkılıç'ın, İzmir'in Karabağlar İlçesi'ndeki evinde sevinç yaşanıyor. Mutlu haberin alınmasından sonra Dalkılıç'ın ve komşularının evlerine Türk bayrakları asıldı. Öğle saatlerinde eve gelen minibüse binen yakınları Ankara'ya gitmek için havalimanına hareket etti. Araçlara binen Dalkılıç'ın yakınları, "Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız sağ olsun Allah razı olsun kurtardıkları için vatanımıza milletimize hayırlı olsun" diye konuştu.



"ÇİFTE BAYRAM YAŞIYORUZ"

Irak'ta 101 gündür rehin tutulan Özel Harekat Polisi Ali Avcı'nın eşi Selda Avcı, "Çifte bayram yaşıyoruz" dedi. Serbest bırakılan Avcı'nın Torbalı Ayrancılar da oturduğu apartmandaki evleri komşularının akınına uğradı. DHA muhabiri ile telefonla görüşen bir çocuk annesi ev hanımı Selda Avcı, "101 gün sonra eşim özgürlüğüne kavuştu. Mutluyum söyleyecek kelime yok. Çifte bayram yaşıyoruz" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası