Ege Postası
Geri

Rekabet Kurumu, AGİD üyeleri ile buluştu

Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, ekibi ile Antalya Girişimci İş Adamları Derneği (AGİD)'ni ziyaret etti.Dernek üyelerine, Rekabet Kurumu çalışmaları hakkında bilgi veren Nurettin Kaldırımcı, piyasalarda kartelleşme...
Rekabet Kurumu, AGİD üyeleri ile buluştu
Haberler / Genel
19 Nisan 2013 Cuma 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, ekibi ile Antalya Girişimci İş Adamları Derneği (AGİD)'ni ziyaret etti.

Dernek üyelerine, Rekabet Kurumu çalışmaları hakkında bilgi veren Nurettin Kaldırımcı, piyasalarda kartelleşme ve tekelleşmenin önlenmesi yönünde çalışmaları olduğunu söyledi. Kaldırımcı, “Bu sayede tüketicilerin gıdadan sağlığa, barınmadan ısınmaya, iletişimden ulaşıma kısacası yaşamın her alanında daha kaliteli ürünü daha ucuza ve daha çok alabilme imkanı sağlıyoruz.” diye konuştu.

Çalışmalarına, daha da özveri ile devam edeceklerini belirten Kaldırımcı, Antalya’yı da gözlemlemek için geldiklerini, bilinçlenmeyi artırmayı amaçladıklarını açıkladı. AGİD Başkanı Ahmet Yahya Taşçı da Rekabet Kurumu’nun faaliyetlerini bildiklerini, cezaların ağır ve caydırıcı olduğunu, ancak halkın bu konuda yeterince bilinçli olmadığını söyledi.

Toplantının ardından, AGİD Başkanı Ahmet Yahya Taşçı, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı’ya teşekkür plaketi takdim etti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası