Ege Postası
Geri

Rıza Sarraf'a Fenerbahçe şoku!

Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe'ye de yakınlaşmaya çalışan Rıza Sarraf, hiç beklemediği bir tavırla karşılaştı. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun kilit ismi Rıza Sarraf’ın Beşiktaş Kulübü’nden 1.3 milyon TL’ye loca satın aldığı dönemde Fenerbahçe’den de loca satın almak istediği ancak kulüpten ‘elimizde boş loca yok’ cevabını aldığı ortaya çıktı.
Rıza Sarraf'a Fenerbahçe şoku!
Haberler / Spor
20 Temmuz 2015 Pazartesi 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İran asıllı iş adamı Rıza Sarraf, Beşiktaş'ın yeni stadından 1.3 milyon TL’ye loca satın almış, Trabzonspor’a da teberru yolu ile 2.5 milyon Dolar bağışlamış, ayrıca bankalarda kredi kolaylığı sağlamıştı.
Cumhuriyet gazetesi Spor Müdürü Arif Kızılyalın’ın haberine göre; Rıza Sarraf, Beşiktaş ve Trabzonspor'un aksine Fenerbahçe'den beklemediği bir yanıt aldı. Zira Sarraf'ın sarı-lacivertli camiaya yakınlaşma çalışmaları pek istediği gibi yürümedi.
"ELİMİZDE BOŞ LOCA YOK"
Aracılar vasıtası ile Fenerbahçe Kulübü’nden loca satın almak isteyen iş adamı, "Localarımız 2-3 yıllık sözleşmeli, elimizde boş loca yok, yüzlerce iş adamı da sırada, size loca satamayız” cevabı ile şaşkına döndü.
Her yerde imtiyazlı davranışlara alışık olan Saraf, bu harekete oldukça sinirlenerek, bazı loca sahiplerine ‘hava parası’ teklif ettiği, ancak olumsuz yanıt aldığı belirtildi.
Konu ile ilgili konuşan bir Fenerbahçe yöneticisi, olayı doğrularken, "Kulağıma geldi, ancak, loca satışı ve veya kiralama olmadığı için konunun üzerine gitmedik. İşin ayrıntılarını bilemiyorum" ifadelerini kullandı.
MERSİN İLGİSİ
Rıza Sarraf, dönemin AKP’li Bakanı Zafer Çağlayan aracılığı ile Mersin İdmanyurdu'na da destek olmuş, bununla da kalmayıp 2013 Mersin Akdeniz Oyunları'na 750 bin Dolar'lık organizasyon yardımında bulunduğu öne sürülmüştü. Ancak bu 750 bin Dolar'ın hangi kaynaklarda harcandığı ve ne şekilde faturalandırıldığı bilinmiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası