Ege Postası
Geri

Romanya'da köpek sürüsü çocuklara saldırdı

Romanya’nın başkenti Bükreş’te parkta oynayan 2 çocuk köpeklerin saldırısına uğradı.Bükreş’te Sector2 bölgesindeki Tei parkında biri 4 yaşında biri 6 yaşında 2 çocuğa bir grup köpek saldırdı. Saldırı sonucu 4 yaşındaki çocuk...
Romanya'da köpek sürüsü çocuklara saldırdı
Haberler / Dünya
2 Eylül 2013 Pazartesi 18:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Romanya’nın başkenti Bükreş’te parkta oynayan 2 çocuk köpeklerin saldırısına uğradı.

Bükreş’te Sector2 bölgesindeki Tei parkında biri 4 yaşında biri 6 yaşında 2 çocuğa bir grup köpek saldırdı. Saldırı sonucu 4 yaşındaki çocuk parkın yanındaki inşaat alanında ölürken kardeşi yaralı olarak kurtuldu.

Öğle saatlerinde ananeleriyle birlikte parka oynamaya giden kardeşler 6 köpeğin saldırısına uğradı. Köpekler 2 çocuğa Tei parkının hemen yanında bulunan inşaat alanında saldırdı. Saldırı sonucu 4 yaşındaki çocuk ölürken 6 yaşındaki çocuğun ayağı köpekler tarafından ısırıldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuğun durumu iyi. Anneanneleri polise verdiği ifadede “ Her şey 5 dakikada olup bitti. Ne olduğunu anlayamadım. Çocuklar bir anda ortadan kayboldu. Bu olay başımıza geldi.” dedi.

Aynı bölgede son 4 ayda bin 100 kişinin köpekler tarafına ısırıldığı polis tarafından rapor edildi.

Romanya’da sokak köpeklerinin sayısı 40 bin ve bu sayı gün geçtikçe artıyor. Romenler sürü halinde gezen bu şekilde saldırgan köpeklere 'çete' olarak adlandırıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası