Ege Postası
Geri

Ruhban Okulu'nda sessizlik sürüyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen Demokratikleşme Paketi'ni açıkladı. Adalar'da yaşayan Rum vatandaşlar da Başbakan'ın açıklamalarını ilgiyle izledi. Demokratikleşme Paketi'nden beklentileri olan kesimlerden biri de Türkiye'de...
Ruhban Okulu'nda sessizlik sürüyor
Haberler / Güncel
30 Eylül 2013 Pazartesi 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen Demokratikleşme Paketi'ni açıkladı. Adalar'da yaşayan Rum vatandaşlar da Başbakan'ın açıklamalarını ilgiyle izledi.

Demokratikleşme Paketi'nden beklentileri olan kesimlerden biri de Türkiye'de yaşayan Rum vatandaşlarıydı. Uzun süredir Ruhban Okulu'nun açılması yönündeki beklentilerini dile getiren İstanbul'daki Rum Cemaati üyelerinden Adalar'da yaşayanlar ve Ruhban Okulu mensupları açıkmaları baştan sona canlı izledi.

Öte yandan, Rum Cemaati üyeleri ve Ruhban Okulu mensupları paketin içeriğine ve kendilerine yönelik maddelere ilişkin açıklama yapmaktan kaçındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası