Ege Postası
Geri

Rumlar, kumarhane için yasa tasarısını hazırladı

Rum Yönetimi, Güney Kıbrıs'ta kumarhane açılmasına olanak sağlayacak yasa tasarısını hazırladı. Bu konuda somut adımlar atabilmek için bir kuruluştan araştırma talep eden Rumlar; kumarhanelerin açılacağı bölgeleri belirleyecek.Rum...
Rumlar, kumarhane için yasa tasarısını hazırladı
Haberler / Dünya
19 Nisan 2013 Cuma 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rum Yönetimi, Güney Kıbrıs'ta kumarhane açılmasına olanak sağlayacak yasa tasarısını hazırladı. Bu konuda somut adımlar atabilmek için bir kuruluştan araştırma talep eden Rumlar; kumarhanelerin açılacağı bölgeleri belirleyecek.

Rum Turizm Örgütü Başkanı Marios Hannidis, araştırma şirketinin Mayıs sonuna kadar raporlarını teslim ederek kesin kararın Rum Bakanlar Kurulu'na bırakılacağını söyledi. Hannidis, kumarhanelerin açılmasıyla birlikte ekonomide yeniden hareketlenme yaşanacağını kaydetti. Mali krizdeki Güney Kıbrıs'ın bu sayede ekonomideki büyük bir açığı kapatacağına vurgu yapan Hannidis, çevre ülkelerden insanların kumar oynamak için adaya geleceğine işaret etti.

Hannidis, Güney Kıbrıs’ta kumarhane açılmasının özellikle ülkelerinde kumarhane olmayan olmayan İsrail, Lübnan ve Mısır gibi komşu ülkelerden turist çekilmesini sağlayacağını söyledi.

Rumların kumar oynamak için sık sık Kıbrıs Türk tarafına geçtiği de biliniyor. Rumların, kumarhane açma kararında bu etkenin de rol oynadığı belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası