Ege Postası
Geri

Rusya: Suriye hava savunma sistemi füzelerin yarısını yakalar

Rus Ordusu, Suriye hava savunma sistemlerinin bu ülkenin hava sahasına girecek tüm uçakları ve Tomahawk füzelerinin de yarısını yakalayabilecek güçte olduğunu düşünüyor.Interfax’a açıklamada bulunan Rus askeri kaynak, Suriye hava savunma...
Rusya: Suriye hava savunma sistemi füzelerin yarısını yakalar
Haberler / Dünya
5 Eylül 2013 Perşembe 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rus Ordusu, Suriye hava savunma sistemlerinin bu ülkenin hava sahasına girecek tüm uçakları ve Tomahawk füzelerinin de yarısını yakalayabilecek güçte olduğunu düşünüyor.

Interfax’a açıklamada bulunan Rus askeri kaynak, Suriye hava savunma sisteminin çok güçlü olduğuna değinerek, “Sovyetler Birliği’nde var olan anlayışla inşa edildi. Sistem maksimum savaş uçağının girişini öngörüyor. Buna göre taktik savunma silahlarını harekete geçiriyor…” dedi.

Sistemin bir düşman uçağın ülkenin hava sahasına girmesi durumunda radarlar tarafından tespit edildiğini kaydeden yetkili, radarların tespit etmesinin ardından uçağın bölgeden ayrılamayacağını söyledi.

Kaynak, “Bu uçaksavar sistemi cruise füzelerini yok ediyor. Suriye bu tür silahlara sahip, bunlar çok etkili..” bilgisini verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası