Ege Postası
Geri

Rusya’da alkollü şahıs önüne gelen aracı parçaladı

Rusya’da aşırı alkol alan bir kişi, önüne gelen aracı parçaladı. Eline aldığı ağaç parçasıyla, yolda gördüğü her araca saldıran alkollü şahıs, arabaların camlarını kıra kıra yoluna devam etti.Rusya’nın Sibirya bölgesinde...
Rusya’da alkollü şahıs önüne gelen aracı parçaladı
Haberler / Dünya
28 Haziran 2013 Cuma 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya’da aşırı alkol alan bir kişi, önüne gelen aracı parçaladı. Eline aldığı ağaç parçasıyla, yolda gördüğü her araca saldıran alkollü şahıs, arabaların camlarını kıra kıra yoluna devam etti.

Rusya’nın Sibirya bölgesinde bulunan Noyabirs şehrinde geçen olay, bir apartman sakini tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

İnternete düşen video’da aşırı alkollü olduğu ve ayakta zor durduğu görülen bir şahıs, elindeki ağaç parçasıyla önüne gelen aracı parçalıyor.

Yoldaki araçların arka camlarını kırarak yoluna devam eden alkollü şahsa kimsenin engel olmaması dikkat çekti.

Camlarını kırdığı araçların alarmları eşliğinde yoluna devam eden şahıs, bir süre sonra ilerdeki dönemeci dönerek görüntüden kayboluyor. Köşeyi dönmesinin ardından daha ne kadar araç parçaladığı ise bilinmiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası